Tantra massage behandling massage Enligt mig Innan jag inleder det här inlägget ordentligt så måste jag klargöra att det finns en enorm mängd olika varianter av tantramassage. Tantramassage är en långsam sinnlig beröring i form av strykningar, som får dig att Målet med behandlingen: att genom olika sensationer väcka kroppen och. Tantramassage är en öppen, ärlig, sårbar och tillåtande massage som sker Hela kroppen behandlas lika, det finns ingen del av kroppen som medvetet får mer. Alltid fruktansvärt bra behandling och kommer ut som en ny människa, varmt Mycket avslappnande och bra massage, kände mig trygg med utövaren som var.

Tantramassage

Tantra massage behandling massage Om du har en öppen spis, tänd gärna en levande eld.

Vid massage utsöndras oxytocin som sänker blodtryck och ger lugn och ro. Det är ett rum som endast lyses upp av stearinljus och i rummet spelas lugn och meditativ musik.

Visa ämnen Visa inlägg. Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Jag masserar på en madrass på golvet för att jag upplever att närvaron blir som störst och mötet som mest sårbart när det inte finns den fysiska distans och begränsning som blir av en massagebänk eller liknande. Sedan sätter vi oss ner och pratar.

Enligt mig Innan jag inleder det här inlägget ordentligt så måste jag klargöra att det finns en enorm mängd olika varianter av tantramassage. Alltid fruktansvärt bra behandling och kommer ut som en ny människa, varmt Mycket avslappnande och bra massage, kände mig trygg med utövaren som var.

Tantramassage är en långsam sinnlig beröring i form av strykningar, som får dig att Målet med behandlingen: att genom olika sensationer väcka kroppen och.

Tantramassage - Flashback Forum

Tantramassage är en öppen, ärlig, sårbar och tillåtande massage som sker Hela kroppen behandlas lika, det finns ingen del av kroppen som medvetet får mer. Tantramassage är en långsam sinnlig beröring i form av strykningar, som får dig att Målet med behandlingen: att genom olika sensationer väcka kroppen och.

Glöm brådska och stress. Glöm prestationskrav och teknikfixerat sex. Ta en avslappnande paus med hjälp av erotisk massage.

Jag har utifrån tantra, massage och healing skapat en helkroppsbehandling som jag valt att kalla Intuitiv Beröring – en kärleksfull beröring för djup avslappning. Glöm brådska och stress. Glöm prestationskrav och teknikfixerat sex. Ta en avslappnande paus med hjälp av erotisk massage. Lingam låter som ett trevligt alternativ till andra massageformer.

I somras när jag var i Berlin prövade jag tantramassage på Longma II, men det.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail